Hírek


Közbiztonsági referensek értekeztek Siklóson
2016. május 27. 07:30

Negyedéves közbiztonsági referensi értekezletet tartottak csütörtökön a siklósi katasztrófavédelmi kirendeltségen.

Súlyos baleset történt a 66-os főúton
2016. május 25. 19:33

Egy magyar rendszámú, faaprítékot szállító kamion és egy szerb rendszámú motorkerékpár ütközött össze ma kora este a 66-os számú főúton. A motoros súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltólaktanyák
2016. május 25. 14:53

Rengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a katasztrófavédelem idén is megnyitja a tűzoltószertárak kapuit a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, immár harmadik alkalommal.

Tűz volt egy pécsi társasházban
2016. május 25. 12:54

Tűz keletkezett egy tízemeletes panelház negyedik emeleti lakásában, Pécsett kedden este.

Komlói győzelem a megyei tűzoltó versenysport megmérettetésen
2016. május 24. 16:49

Tűzoltó versenysport napot szerveztek ma Siklóson, ahol hivatásos tűzoltók mérték össze tudásukat. A nap végén csapatban és egyéniben is díjazták a legjobbakat.

Tűz volt egy szigetvári családi házban
2016. május 24. 07:18

Tűz keletkezett a szigetvári családi házban hétfőn kora este.

Folytatódott az alparancsnokok elméleti és gyakorlati képzése
2016. május 23. 16:28

A mai napon folytatódott Baranya és Somogy megye tűzoltóparancsnok-helyetteseinek és szolgálatparancsnokainak vezetői képzése Pécsett. A regionálisan, tizenegy helyszínen megvalósuló továbbképzéseken június végéig az ország százöt hivatásos tűzoltó-parancsnokságáról összesen négyszázhúsz tűzoltóparancsnok-helyettes és szolgálatparancsnok vesz részt.

Egy tiszttel bővült a megyei állomány
2016. május 23. 16:16

Hét megyei igazgatóság és a főigazgatóság állománya gazdagodott új tisztekkel, miután május huszonharmadikán összesen tizenkilencen vették át elsőtiszti kinevezésüket és tettek fogadalmat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. Baranya megyéből egy fő tett tiszti esküt. Az ünnepségen a hagyományokhoz híven olyan hivatásos kollégák és civil állampolgárok is elismerést vehettek át, akik a közelmúltban kiemelkedő helytállásról tettek tanúbizonyságot.