Hírek


Négy káresemény miatt tizennyolcan hagyták el tegnap a házaikat
2018. december 07. 09:16
A tegnapi nap folyamán négy olyan tűzoltói beavatkozással járó káreseményi is történt a megyében, amely miatt az érintett ingatlanban élők nem maradhattak lakásaikban, házaikban.

Pécs-Vasason egy hatlakásos sorház egyik szobájában keletkezett tűz, átterjedt a tetőszerkezetre, majd több helyiség is leégett. Lakosságvédelmi intézkedés keretében tizenegy fő rokonoknál, ismerősöknél kerül elhelyezésre.

Szigetváron egy távolsági autóbusz családi házba rohant, az épület lakhatatlanná vált. Lakosságvédelmi intézkedés keretében az ott élő két személyt az önkormányzat által biztosított lakásban helyezték el.

Szederkényben egy gázkazán meghibásodása miatt volt kénytelen az ott lakó két fő – a kijavításig - másik ingatlanba költözni.

Királyegyházán egy családi ház tetőszerkezete károsodott a tűzesetben, és mivel a fűtést nem tudják megoldani, ezért ideiglenesen ismerősökhöz kellet költözniük.


 

Kapcsolódó képek:

Négy káresemény miatt tizennyolcan hagyták el tegnap a házaikat Négy káresemény miatt tizennyolcan hagyták el tegnap a házaikat Négy káresemény miatt tizennyolcan hagyták el tegnap a házaikat