Hírek


Közlekedési balesetek miatt vonultak a tűzoltók
2019. május 07. 14:17
Tegnap három közlekedési baleset is történt a megyében.

Magyarszéken egy személygépjármű és egy üresrekeszes sörösüvegetket szállító kamion ütközött. Az autóban egy fő utazott, akit súlyos sérülésekkel kórházba kellett szállítani, míg a kamionban ketten utaztak, nekik nem lett bajuk. A komló és pécsi hivatásos, valalmint a magyarszéki önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre és sugár biztosítása mellett áramtalanították a gépjárművet. A műszaki mentés ideje alatt a rendőrség irányította a forgalmat.

Szulimán külterületén két kisbusz ütközött össze, félpályás útzárat képeztek. A szigetvári hivatásos tűzoltók átvizsgálták a sérült járműveket, valamint közreműködtek a forgalom irányításában. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt.

Apátvarasd településen egy személy- és egy teherautó ütközött, a személygépjármű utasa a gépjárműbe szorult. A bonyhádi és pécsi hivatásos-, valamint a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, - sugár biztosítása mellett - áramtalanítottak, majd a sérült személyt kiszabadították az autóból. A káresemény következtében a gépjármű utasa súlyos sérüléseket szenvedett, ezért mentőhelikopterrel kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett útszakaszon.

Fotós: Komló HTP, Pécs HTP, Szigetvár HTP

 

Kapcsolódó képek:

Közlekedési balesetek miatt vonultak a tűzoltók Közlekedési balesetek miatt vonultak a tűzoltók Közlekedési balesetek miatt vonultak a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<