Hírek


Az ifjú tagok képzéséről szólt az elmúlt hét az önkéntes tűzoltóknál
2019. augusztus 10. 08:30
A Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület az elmúlt héten elsősorban a ifjú tűzoltóinak a képzésével foglalkozott, valamint egy műszaki mentési napon vett részt, amely szintén a fiatalok fejlődését szolgálta.

A múlt héten az egyesület ifjú tűzoltói részére képzést tartottak, amelynek során a fiatalok megismerkedtek a veszélyesanyag-jelölésekkel, a rendőri karjelzésekkel, de oktatást kaptak a segélyhivók használatáról is. Az egyesület idősebb tagjai ezt követően alaki foglalkozást is tartottak a gyereknek.

A hét másik fontos programja a Csarnóta településen szervezett műszaki mentési napon történő részvétel volt. Ennek során a tagok szakmai szempontból tartalmas előadáson vettek részt, ezt követően pedig a műszaki mentéshez kapcsolódó mentőeszközöket mutatták be az érdeklődőknek, amit ki is próbálhattak.

Fotós: Szent Flórián ÖTE

 

Kapcsolódó képek:

Az ifjú tagok képzéséről szólt az elmúlt hét az önkéntes tűzoltóknál Az ifjú tagok képzéséről szólt az elmúlt hét az önkéntes tűzoltóknál Az ifjú tagok képzéséről szólt az elmúlt hét az önkéntes tűzoltóknál
>>> További képek a galériában <<<