Hírek


Komlói tűzoltóké a Végvár Kupa
2019. szeptember 08. 21:46
Immáron XXI. alkalommal került megrendezésre Szigetváron a Végvár Kupa, a rendvédelmi szervek meghívásos kispályás labdarúgó tornája, a Zrínyi Napokhoz kapcsolódóan. Ebből az alkalomból összejöttek a megyei tűzoltók és barátságos mérkőzéseken döntötték el, hogy kihez kerüljön a Végvár Kupa.

A tornát Szigetvár polgármestere, Dr. Vass Péter nyitotta meg. A köszöntőt követően sorsolás kezdődött, majd megkezdődtek a meccsek két csoportban, ahol bár barátságos mérkőzésekről volt szó, mégis elszántan küzdött minden csapat a győzelemért. A megyei tűzoltók mellett a torna állandó résztvevői a barcsi tűzoltók és a szigetvári rendőrök is, pénteken ők is pályára léptek a végső siker reményében.

A vár és a gyógyfürdő szomszédságában fekvő sportpályán több tucat néző, családtagok és diákcsoportok szurkoltak a kupa indulóinak.

A helyosztók során a két csoportból a második helyezettek játszottak a harmadik helyért, itt a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyert a barcsi tűzoltók ellen. A döntőt a két csoportelső, a komló és a mohácsi tűzoltók csapatai vívták. A végig kiegyenlített és izgalmas csatában végül a komlóiak egy góllal jobbnak bizonyultak.

A finom ebédet követően Szűcs István Tibor tűzoltó alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő köszönte meg a részvételt és adta át a díjakat.

A Szigetvári Zrínyi Napokhoz kapcsolódó XXI. Végvár Kupa eredménye:

I.  Komlói Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

II. Mohácsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

III. Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság,

IV. Barcsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

V. Szigetvári Rendőrkapitányság,

VI. Szigetvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

VII. Pécsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

VIII. Siklósi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság.

 

A legjobb góllövő: Vass László - Baranya MKI

A legjobb kapus: Windischmann Dávid - Mohácsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

Gratulálunk!

Fotós: Dr. Sárkány Sándor tű. szds. - Baranya MKI

 

Kapcsolódó képek:

Komlói tűzoltóké a Végvár Kupa Komlói tűzoltóké a Végvár Kupa Komlói tűzoltóké a Végvár Kupa
>>> További képek a galériában <<<