Hírek


Kiscicát mentettek csatornából
2018. július 17. 10:57

Kedd reggel érkezett a bejelentés, miszerint egy Munkácsy Mihály utcai vízelvezető csatornába esett egy macska.

Motoros ütközött személyautóval Sellyén
2018. július 17. 10:15

Tegnap kora este motorkerékpár ütközött egy személygépkocsival Sellyén, a Mátyás Király utcában.

Három új tűzoltó kezdett szolgálni Baranya megyében
2018. július 17. 10:04

A 2018 februárjában megkezdett tanulmányaikat Körmenden, majd Budapesten folytatták, végül július elején mindhárman sikeres vizsgát tettek.

Budapesten és Székesfehérváron is repülőről permetezik a szúnyogokat
2018. július 17. 09:03

A tervek szerint ezen a héten 241 településen és kilenc budapesti kerületben (III., IV., XI., XIII., XVI., XVII., XXI., XXII., XXIII.), összesen 56 ezer hektáron permetezik a szúnyogokat. A főváros mellett Baranya, Tolna, Zala, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében gyérítik a vérszívókat. Budapesten a korábbi földi kezelések mellett légi módszert is alkalmaznak majd a Duna menti kerületekben, Székesfehérváron pedig idén először száll fel a repülőgép. A Szigetközben ismét jelentős számban vannak szúnyogok, az érintett településeken földi eljárással lépnek fel ellenük a szakemberek.

Gabona égett Beremenden
2018. július 13. 09:51

Tegnap kora este Beremenden kapott lángra learatott gabona tarló mintegy fél hektáron, illetve közel háromszáz négyzetméternyi lábon álló gabona. A siklósi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik hamar megfékezték a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább a szomszédos földekre.

Kirándulók figyelmébe
2018. július 13. 09:37

A tűz- és balesetmentes kikapcsolódás érdekében a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a lakosság figyelmét néhány alapvető szabályra, amit a nyugodt és biztonságos időtöltés érdekében érdemes megtenni.

Érdemes időben tájékozódni a várható időjárásról
2018. július 12. 10:50

Nyáron a szabadtéri programok kiválasztásánál fontos tényezőnek számít az időjárás alakulása. Annak érdekében, hogy biztonságosan és nyugodtan tölthessük szabadidőnket, érdemes tájékozódni a meteorológiai előrejelzésről.

Baleset történt Patosfán
2018. július 11. 13:42

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.