Így telt a XXII. Végvár Kupa

2021. szeptember 16. 15:23

A hagyományokhoz híven idén 22. alkalommal került megrendezésre Szigetváron a Végvár Kupa, a rendvédelmi szervek meghívásos kispályás labdarúgó tornája.

A Zrínyi napokhoz kapcsolódó eseményen összejöttek a megyei tűzoltók és barátságos mérkőzéseken döntötték el, hogy kihez kerüljön a Végvár Kupa.

A szeptember 10.-i rendezvényt Szigetvár polgármestere, Dr. Vass Péter nyitotta meg. A köszöntőt követően sorsolást tartottak, majd megkezdődtek a meccsek körmérkőzésben, ahol bár barátságos mérkőzésekről volt szó, mégis elszántan küzdött minden csapat a győzelemért. A megyei tűzoltók mellett a torna állandó résztvevői a barcsi tűzoltók is, ők is pályára léptek a végső siker reményében.

A vár és a gyógyfürdő szomszédságában fekvő sportpályán több tucat néző, családtagok és diákcsoportok szurkoltak a kupa indulóinak.

Első helyen végül a Mohácsi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság csapa végzett, őket követték a dobogó második fokán a siklósi tűzoltók, a bronzérmet pedig idén a megyei igazgatóság válogatottja érdemelte ki. 

A mérkőzések sérülésmentesen értek véget, a díjakat Dr. Vass Péter adta át. A Kupán résztvevőket csülökpörkölt várta ebédre.

 

A Szigetvári Zrínyi Napokhoz kapcsolódó XXII. Végvár Kupa eredménye:

I. Mohácsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

II. Siklósi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

III. Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság,

IV. Pécsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

V. Szigetvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság,

VI. Barcsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság.

A legjobb góllövő: Mádák Balázs - Szigetvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

A legjobb kapus: Windischmann Dávid - Mohácsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

 

Az eredményekhez mindenkinek gratulálunk! 

Fotó: Szigetvár HTP