Kerékpározó gyereket sodort el egy autó Gödrén

2022. szeptember 23. 10:35

Három közúti baleset történt tegnap Baranya megyében.

Árokba hajtott egy személyautó csütörtök délelőtt Komló külterületén. Az autóban csak a sofőr utazott, aki szerencsére csupán könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesethez a komlói hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésük előtt egy arra járó pécsi tűzoltó áramtalanította a járművet. A tűzoltók a helyszín biztosítását látták el. A forgalom rendőri irányítás mellett haladt.

összetörött autó az árokban
Fotó: Komló HTP

 

Lesodródott az útról, átugratott a vízelvezető árkon, majd kerítésnek és villanyoszlopnak ütközött egy személyautó tegnap este Gödrén, a Rákóczi utcában. Az autó elsodort egy éppen arra bicikliző gyermeket is, aki súlyosan megsérült. Az esethez a sásdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik biztosították a helyszínt és áramtalanították a járművet. Az autóban ketten utaztak, ők nem sérültek meg a balesetben. A helyszínen rendőri irányítás mellett, félpályán haladt a forgalom.

bicikli, személyautó, kidőlt kerítés
Fotó: Sásd KVŐ

 

Frontálisan ütközött két személyautó Magyarszék és Oroszló között, 66-os úton. Az egyik autó, melyben négyen utaztak, egy sávot teljesen elfoglalt, forgalmi akadályt képzett. A másik autó, melyben csak a sofőr utazott, lesodródott az út menti füves, bokros területre. Személyi sérülés nem történt. A sásdi hivatásos tűzoltók mindkét autót áramtalanították. A rendőrség irányításával, fél pályán haladt a forgalom.

autó az árokban, mögötte tűzoltók
Fotó: Sásd KVŐ