Balesetekkel indult a hét

2022. november 15. 09:16

Tegnap négy közúti balesethez riasztották Baranya megye tűzoltóit. Szerencsére komolyabb sérülés egyik esetben sem történt.

 

Megkülönböztető jelzést használó rendőrautóval ütközött egy személyautó hétfő reggel Pécsett, a Málomi út és az Aidinger János út kereszteződésénél. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik pár perc alatt a helyszínre értek, majd átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt.

oldalról ütközött a személyautó a rendőrautónak
Fotó: Pécs HTP

 

Alig fél órával később hasonló baleset történt: egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó és egy személyautó karambolozott Komlón, a Kossuth és a Tompa Mihály utca kereszteződésénél. A személyautóban csak a sofőr utazott, könnyebben megsérült a balesetben, a mentőben utazó három ember nem sérült meg. A komlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

törött mentőautó, tűzoltók
Fotó: Komló HTP

 

Két személyautó ütközött össze tegnap délelőtt Pécsett, a Szigeti úton. A balesetben az egyik sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, őt kórházba szállították. A pécsi hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását és a forgalom irányítását látták el.

a balesetben érintett autók, tűzoltó
Fotó: Pécs HTP

 

Személyautó és kamion ütközött össze hétfő délután Pécsett, a Komlói úton. A pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították a személyautót. A helyszínen kezdetben teljes, majd félpályás útlezárás volt érvényben. A személyautóban ketten, a nyerges vontatóban csak a sofőr utazott. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

járdára szaladt kamion, roncsolódott személyautó, mentők, tűzoltók, teljes útzár
Fotó: Pécs HTP