Balesetekkel indult a hét

2022. december 06. 10:11

Négy közúti balesethez is riasztották hétfőn a megye tűzoltóit. Bár komolyabb sérülést senki sem szenvedett, továbbra is kérjük: vezessenek óvatosan!

 

Egy épület falának csapódott, majd visszasodródott az útra egy személyautó hétfőn éjjel Pécsett, a Rákóczi úton. Az autóban csak a sofőr utazott, aki még a tűzoltók kiérkezése előtt, önerejéből kiszállt a járművéből. A műszaki mentést a pécsi hivatásos tűzoltók végezték el, a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járművet és a kifolyt motorolajat leszórták. A baleset miatt négy forgalmi sávból hármat lezártak. Az autó sofőrjét a mentőszolgálat munkatársai könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

kiszakadt az autó első kereke
Fotó: Pécs HTP

 

Két személyautó karambolozott tegnap reggel Pécsett, a Komlói úton. Mindkét járműben csak a sofőr utazott, sértetlenül szálltak ki az autójukból. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a kocsikat és az egyiket áramtalanították. 

személyautó felnyílt motorháztetővel, tűzoltó
Fotó: Pécs HTP

 

Két személyautó ütközött össze tegnap reggel a 6-os úton, Zengővárkonynál. A két autóban összesen hatan utaztak, egyikük sem sérült meg a balesetben. A véméndi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járműveket. A baleset miatt a zengővárkonyi kereszteződést lezárták.

az egyik balesetben érintett személyautó
Fotó: Véménd KVŐ

 

Lesodródott az útról, majd az út menti árokban állt meg egy autó tegnap késő délután Komló-Határtetőn. A járműben ketten utaztak, a tűzoltók és a mentősök kisegítették őket – mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek a balesetben. A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben az érintett útszakaszon. 

autó az árokban
Fotó: Komló HTP