Közlekedési balesetekhez vonultak a tűzoltók

2023. január 12. 14:38

Szerdán három olyan közlekedési baleset is volt a vármegyében, amely tűzoltói beavatkozást igényelt. Kettő Pécsett, a Zsolnay Vilmos úton, míg egy Székelyszabar külterületén történt.

A reggeli órákban a Zsolnay Vilmos úton egy személyautó egy beton világító kandelábernek ütközött, melyet ki is döntött. A jármű és az oszlop a közúti közlekedést nem akadályozta. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. A pécsi hivatásos tűzoltók a helyszínbiztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a sérült autót, míg az áramszolgáltató szakemberei a oszlopot feszültségmentesítették. Délután ismét a Zsolnay Vilmos útra vonultak a tűzoltók, mert két személyautó ráfutásos balesetet szenvedett. Szerencsére személyi sérülés ennél a káresetnél sem történt. Az egység az egyik gépjárművet áramtalanította. A műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, három sávon haladt.

A Zsolnay Vilmos úton két személyautó ráfutásos balesetet szenvedett.
A Zsolnay Vilmos úton egy napon belül két közlekedési baleset is történt.

Nem sokkal később Székelyszabar külterületén két személygépkocsi ütközött. A balesetben három fő volt érintett, közülük az egyik utast kellett kórházba szállítani. A mohácsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autókat és áramtalanították az egyik járművet. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben, a rendőrség irányította a forgalmat.

a székelyszabari közlekedési balesetben az egyik autó szenvedett komolyabb sérülést.
Székelyszabar külterületén két személyautó ütközött, az egyikben komolyabb kár keletkezett.

 

Fotó: Pécs HTP, Mohács HTP