Tegnap történt

2023. március 17. 09:40

Halálos baleset, gépjárműtűz és közlekedési balesetek – ez történt tegnap.

Tragikus baleset történt tegnap reggel a 6-os úton. Két személyautó, egy kisteherautó és egy tehergépkocsi ütközött össze a 6-os számú főút 190-es kilométerénél, Pécs térségében. A járművekben összesen nyolcan utaztak, ketten az autójukba szorultak, egy ember meghalt. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a gépjárműveket, illetve a személyautóba beszorult két embert feszítővágó segítségével kiszabadították. A mentőszolgálat munkatársai egyiküket súlyos, másikukat könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A baleset áldozatát a tűzoltók azután tudták kiemelni, hogy személyautóját és a kisteherautót csörlő segítségével szétválasztották egymástól. Az útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben délelőtt tíz óráig.

személyautó és kisteherautó ütközött össze, mellettük tűzoltók
Fotó: Pécs HTP

 

Parkoló autók törtek össze a balesetben

Parkoló autóknak hajtott egy személyautó tegnap délután Pécsett, az Ürögi fasoron. A balesetben négy személyautó és egy teherautó sérült meg, személyi sérülés nem történt. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, illetve a környéket biztosították.

teljesen elzárják az utat az összeütközött autók
Fotó: Pécs HTP

 

Motortérben keletkezett tűz

Valószínűleg elektromos zárlat miatt gyulladt ki egy személyautó motortere tegnap este Vásárosdombón, a Szabadság téren. A lángok a kocsi műszerfalára is átterjedtek, az oltást a jármű tulajdonosa kezdte meg. A sásdi hivatásos tűzoltók egy sugárral eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

 

Letért az útról

Letért az útról és útpadkának ütközött egy személyautó csütörtök késő este Pécsett, a Nagy Imre úton. Az ütközés erejétől az autó légzsákjai is kinyíltak. Az autóban csak a sofőr utazott, nem sérült meg a balesetben. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a kocsit. 

felnyílt az autó motorháztetője
Fotó: Pécs HTP