Több baleset is történt kedden a baranyai utakon

2024. június 26. 09:15

Az egyik tragédiával végződött.

 

Határkerítésnek ütközött egy autó

Letért az útól, kerítésnek hajtott és felborult egy személyautó az 56-os úton tegnap kora délután, Udvar közelében. Az autóban csak a sofőr utazott, önerejéből, könnyű sérülésekkel szállt ki a kocsiból. A mentősök helyszíni ellátást követően kórházba szállították. A balesethez a mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták, kerekeire állították és áramtalanították a járművet. Az útszakaszon félpályán haladhatott a forgalom.

felborult autó, tűzoltók
Fotó: Mohács HTP

 

Nagy mennyiségű gabona szóródott az útra

Oldalára borult egy mezőgazdasági jármű vontatmánya tegnap délután Szigetváron, az Istvánffy Miklós utcánál. A szemes termény nagy részre az útra borult, teljes útzárat képezett, a rendőrség elterelte a forgalmat. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. A szigetvári hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, emellett segítettek a vontatmányban maradt termény kirakodásában.

felborult vontatmány, kiszóródott gabona
Fotó: Szigetvár HTP

 

Egy traktor is felborult Szigetvárnál

Kevesebb, mint egy órával később egy mezőgazdasági vontató is felborult Szigetvárnál, ezúttal a Zsibóti úton. A traktor vontatmánya a kerekein maradt. A sofőr nem sérült meg a balesetben. A város hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt, a kifolyt olajat felitatták, megszüntették a szivárgást, majd segédkeztek a jármű kerekeire állításában. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

felborult traktor
Fotó: Szigetvár HTP

 

Halálos baleset történt Nagypeterdnél

Tragikus baleset történt tegnap késő délután a 6-os számú főúton, Nagypeterdnél. Egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze, a személyautó négy utasa közül ketten életüket vesztették, egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan sérült. A műszaki mentést a pécsi és szigetvári hivatásos, valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók végezték. A személyautó utasait feszítővágó segítségével kiszabadították, majd kiemelték őket a roncsból. A teherautó sofőrje nem sérült meg a balesetben. A helyszínen teljes útlezárás volt érvényben.

a baleset helyszíne, tűzoltók, mentősök
Fotó: Pécs HTP