Hétvégi káreseti összefoglaló

2024. július 01. 10:15

Szerencsére kevés káreset jutott június utolsó hétvégéjére. A Baranya vármegyei egységek két tűzesetet számoltak fel, emellett hat műszaki mentéshez riasztották őket.

 

Pénteken egyetlen káreset történt a vármegyében

Villanyóraszekrény égett egy vokányi családi háznál péntek délután. A siklósi hivatásos tűzoltók egy porral oltóval eloltották a tüzet, mely másra nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

lángoló villanyóraszekrény a családi ház oldalán
Fotó: Siklós HTP

 

Teljes terjedelmében égett egy autó motortere és műszerfala

Kigyulladt egy személyautó szombat este Magyarhertelenden. A lángokat a sásdi és komlói hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett eloltották. Személyi sérülés nem történt.

füstölő autó, tűzoltók
Fotó: Komló HTP

 

Felborult egy autó, ketten megsérültek

Árokba hajtott, majd felborult egy személyautó szombaton késő este Bogádmindszenten, a Kossuth Lajos utcában. Az autóban összesen négyen utaztak, közülük ketten nem sérültek meg, a másik két embert azonban a mentősök súlyos sérülés gyanújával szállították kórházba. A sellyei hivatásos tűzoltók az egyik sérültet segítettek kiemelni az autóból, emellett a helyszínt biztosították.

autó az árokban, tűzoltó
Fotó: Sellye KVŐ

 

Megcsúszott az úton

Szalagkorlátnak ütközött egy lakókocsit vontató autó vasárnap délután az M60-as autópályán, Kisnyárád térségében. Az autóban egyedül utazó sofőr nem sérült meg. A véméndi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, valamint a leállósávba terelték a forgalmat. 

személyautó és lakókocsi a baleset után, az autópályán
Fotó: Véménd KVŐ