Kozármislenyél két autó ütközött, Komlón egy a szakadékba zuhant

2024. július 18. 13:48

Szerdán két közlekedési balesetnél hajtottak végre műszaki mentést a pécsi és komlói hivatásos tűzoltók. Kozármisleny melletti elkerülő úton két személyautó ütközött, míg Komlón egy személyautó szakadékba zuhant.

Kozármisleny külterületén két személyautó  ütközött, aminek következtében az egyik jármű lehajtott az útról és árokba hajtott. A pécsi hivatásos tűzoltók két járművel vonultak a káresthez. Az egység egy sugárral biztosította a helyszínt, átvizsgálta és áramtalanította az autókat. A tűzoltók kiérkezéséig a járművekben utazó 7 fő kiszállt a gépkocsikból, akiket a mentőszolgálat szakemberei megvizsgáltak, elláttak és kórházba szállítottak. A műszaki mentés ideje alatt félpályán haladt a forgalom az érintett szakaszon.

Kozármisleny mellett két autó ütközött, az egyik az árokba hajtott.

Komlón, egy erdei úton, egy személyautó 10 méteres szakadékba zuhant. A járműben ketten utaztak, mindketten ki tudtak szállni az autóból. A mentőszolgálat szakemberei megvizsgálták, ellátták és kórházba szállították a szerencsétlenül járt utasokat. A komlói egységek átvizsgálták és áramtalanították a személyautót.

Komlón egy 10 méteres árokba zuhant az autó.

Fotó: Pécs HTP, Komló HTP