PÁLYÁZAT roma származású fiatalok részére

2020. február 21. 10:16

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ (KOK) egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére

Pályázatot a KOK egységes rendvédelmi moduláris szakképzésben már résztvevő roma származású fiatalok nyújthatnak be, akik megfelelnek a pályázati felhívás feltételeinek.

A támogatást a BM OKF biztosítja a saját költségvetésének a terhére, a támogatás összege a tanfolyam (képzés) időtartama alatt egyszeri 50.000,-Ft.

A pályázatot 2020. március 09-ig kell a BM OKF Humán Szolgálat postai címére (1903 Budapest Pf.: 314.) a humán szolgálatvezető részére papír alapon (s.k. felbontással) megküldeni. A borítékon szerepeljen a pályázat címe.

A pályázatokat a BM OKF Humán Szolgálat és a KOK vezetői által kijelölt személyekből álló bizottság bírálja el és készíti elő döntésre, a támogatás odaítéléséről a bizottság javaslata alapján a BM OKF Humán Szolgálat vezetője dönt.

 A pályázat elbírálásának határideje 2020. március 18.

A pályázatot nyert tanulókkal a BM OKF Humán Szolgálat vezetője támogatási szerződést köt.

A pályázati felhívás és az adatlap a kapcsolódó dokumentumokból tölthető le.

 


Kapcsolódó dokumentumok:

(2020.02.21.)

(2020.02.21.)