Árokba borult autó, leesett targonca

2024. március 28. 21:35

Szerdán két közlekedési baleset miatt is vonulnia kellett a vármegyei tűzoltóknak. Bicsérd közelében árokba borult egy személyautó, míg Udvar településen egy targonca esett le egy kamionról.

Szerdán késő délután, Bicsérd külterületén, a 6-os számú főúton egy személyautó- vélhetően egy másik autóval történő ütközés elkerülése miatt - az árokba hajtott. Miután az autó megcsúszott az úton, az árokba hajtott, majd felborult. A gépjárműben három fő utazott. A mentőszolgálat munkatársai mindenkit megvizsgáltak, senki nem sérült, viszont a gépjárművezetőt további kivizsgálásra, elővigyázatosságból kórházba szállították. A pécsi hivatásos és szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók vonultak, akik biztosították a helyszínt, átvizsgálták a sérült járművet, valamint irányították a forgalmat. 

Éjfél előtt nem sokkal, Udvar településen, a közúton egy pótkocsis gépszállító kamionról leesett egy elektromos targonca, amely az út közepén feküdt az oldalán. A mohácsi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre és a tűzoltó gépjármű daruja segítségével a targoncát visszaállították a kerekeire, majd az úttestet letisztították. Az egység a targoncát átvizsgálta, áramtalanításra nem volt szükség. Az eset során személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett szakaszon.

 

 

Fotó: Pécs HTP, Mohács HTP